10 januari 2015
Full pott för A-laget i Trollhättan


DIVISION 1 MELLAN
Vårvinden - Åby BMK   7 - 1
 Vårvinden - Göteborgs BK 1   6 - 2
Denna seriehelg gick i vädrets tecken och bilresan till Trollhättan blev en snöslaskig historia. Vi kom fram i god tid för att upptäcka att man inte kommit speciellt långt med de matcher som spelades innan. Så någon kvart försent fick vi tillslut en bana att starta matchen mot Åby på. Vårvinden tog kommandot direkt och Jonas och David visade vägen med en stabil vinst i HD1. Dessvärre startade Sofia och Sofie skakigt och fick inte riktigt ordning på spelet i DD.

Men denna förlust blev faktiskt den enda då Lovisa och våra stabila killar gjorde vad de skulle och tog hem resten av matcherna. Jonas, David, Hampus och Lovisa spelade hem singlarna och dessutom blev det en skön avslutning på matchen då enda tresetaren avgjordes till Vårvindens fördel då Alexander och Lovisa i MD såg till att fastställa slutresultatet till 7-1. Härlig start! I dagens andra match ställdes vi mot ett på pappret bra GBK men har man väl kommit in i rätt stämning så är det bara att ösa på.

Före matchen så vågade vi nog inte hoppas på en förhållandevis enkel seger. Men hela laget visade upp en härlig kämpaglöd och vi hade roligt både på och utanför plan vilket oftast ger resultat. Inledningen gick som den brukar göra med vårt stabila HD 1-par. Därefter lyckades Sofie och Sofia chockera både sig själva och sina motståndare Malin Nilsson och Therece Nilsson genom att rycka upp sig ordentligt efter första matchens nederlag och få riktigt fin ordning på spelet och ta hem damdubbeln i två raka set.

Denna gång blev dessvärre Jonas första förlust i HS 1 på riktigt länge, innan jul vann han mot Martin Karlsson men nu räckte spelet inte riktigt till. David var stabil i sin singel och en liten justering i laget inför denna match var att Hampus och Alexander bytte plats i uppställningen vilket gav vinst för Alexander i HS3 men dessvärre blev det förlust i MD vilket gav vinst med matchsiffrorna 6-2.

Det var verkligen jättekul att få vara med detta gäng och gästspela lite och äntligen kom min och Sofies första seger! =) Hemfärden gick fint trots att Egon var oss i hasorna, fördelen var att av snön från morgonen fanns inte en flinga kvar på marken och vägarna!

Text och bilder:
Sofia Ottermark

 
Kommande evenemangBadmintonskolan
Badmintonskolan
Målet med badmintonskolan
är att lära ut grunderna i badminton, skapa gemenskap och ha skoj tillsammans.
 
A-laget
A-laget
Vårvindens A-lag spelar denna säsong i division två.
 
Gothenburg Open
Gothenburg Open
En av Sveriges största tävlingar som brukar locka till sig spelare från hela norden.
 
Västsvenska Ungdomsspelen
Västsvenska Ungdomsspelen
Årligt återkommande tävling, helt inriktad på ungdomar, som avgörs i början av säsongen.
 
Till minne av Mats-Lennart
Till minne av Mats-Lenanrt Hansson
En stor man har alldeles för tidigt sprungit ifrån oss, den sista bollen är nu slagen.
 
Idrottens Bingo
Idrottens Bingo
Störst på bingo i Sverige. Allt överskott går till föreningslivet.
 
Vasaboden
Vasaboden
 
Sponsorhuset
Handla genom Sponsorhuset och stöd Vårvindens BMK.
 
 
 
Postadress:
Vårvindens BMK
Gamlestadsvägen 311
415 25 Göteborg
Träningslokal:
Alelyckans Sportcenter
Gamlestadsvägen 311
415 25 Göteborg
Kontakt:
Telefon: 031 - 46 95 00 (Alelyckan)
E-post:
Kansli: Skicka e-post till Vårvindens kansli
Sidansvarig: Skicka e-post till den sidansvarige